Tigara Electronica – metoda ieftina si sanatoasa

Tigara electonica in manaTe-ai apucat recent de fumat, cu cativa ani in urma sau aceasta practica este tocmai din copilarie? Vrei, incerci si iti doresti sa renunti la fumat dar nu mai reusesti ?

Nu trebuie sa-ti faci mari girji pentru asta, pentru ca dupa cum stim fumatul este o practica de cateva zeci de secole, fiind foarte intalnit si in zilele noastre. Aici problema nu intervine pentru faptul ca tu fumezi, ci mai degraba cum sa te lasi de fumat.

Multi dintre prieteni au spus, multi au incercat, dar intr-o pondere foarte mica au si reusit. De asemenea parerea ta e ca doresti sa le lasi de tigari, dar din pacateĀ  nu esti decat pe urmele prietenilor tai. Dependenta se afla in bratele tale asa cum este si dependenta de ciocolata, cola, sex, droguri, etc. Excluzand al 3-lea exemplu, toti dintre noi suntem de acord ca aceste produse ne conduc la o placere temporara dupa care ne dam seama ca ne-a facut mai mult rau decat bine, la fel cum se intampla si cu clasica tigara.

Recomandarea ar fi ca, tigara clasica sa fie inlocuita cu revolutionara tigara electronica.

Cum arata tigara electonica?Introdusa pe piata in 2003, tigara electronica a reusit sa-i atraga pe multi dintre fumatori sau pe cei care doresc sa se lase de fumatul tigarii clasice. Aceasta ofera aceeasi satisfactie intr-un mod sanatos si ieftin, datorita faptului ca fumul rezultat din substantele nocive ale tigarii obisnuite este inlocuit cu aburi cu concentratie de nicotina.

Tigara electronica este formata din 3 componente principale: rezerva de nicotina, pulverizator si un acumulator reincarcabil.

Componentele tigarii electronice

Este important de remarcat faptul ca este ECO – nu polueaza mediul inconjurator, nu-ti deranjeaza prietenii din preajma si totodata te va face sa te simti mai bine intr-un mod sanatos.

Pentru avantajele utilizarii dar si mai multe detalii iti recomand sa citesti aici. Vei afla despre ultimele noutati din domeniu, tutoriale si studii pe baza tigarilor electronice.

About admin