Mentinerea pielii hidratate in perioada anotimpului rece

Hidratarea pieliiFrigul usuca pielea, dar prin hidratare portiunile uscate sunt remediate, iar cele iritate se ‘calmeaza’. Cand schimbrile de temperatura lasa urme pe pielea ta, foloseste un balsam intens hidratat pentru zonele foarte uscate ale corpului precum coatele si genunchii.

Pielea ta simte efectele temperaturilor tot mai scazute?

Sunt momente in care ti-ai dori sa te scalzi intr-un rau cremos, care abunda in ingrediente nutritive, doar pentru ca pielea ta sa-si potoleasca starea de hidratare. Dupa fiecare baie sau dus aplica din belsug produse hidratante, insistand asupra zonelor mai uscate-pielea insetata le va absorbi imediat, iar efectul va persista timp indelungat. Astfel eviti ca aceastea sa aiba un aspect inestetic de “piele crapata”.

Cand pielea este foarte uscata, foloseste o creme consistent sau o lotiune intensiva-hidratanta pentru corp. Daca ai o piele normal hidratata, alegerea este sa o mentii folosind un lapte hidratant. De asemenea poti folosi ulei de corp care imbunatateste elasticitatea pielii dar o si ingrijeste intensiv deoarece uleiurile din plante au un beneficiu asemanator cu cel produs de corpul nostrum si creeaza o pelicula de protectie care pastreaza pielea hidratanta.

Daca ai pielea iritata alege produsele care contin ingrediente calmante cum ar fi musetelul sau aloe vera. Cu ajutorul unor produse bune vei ajunge sa nu iti mai simti problemele pielii pe un anotimp rece.

Dupa ce aplici sfaturile mele sunt interesata sa stiu daca hidratarea a avut un efect major asupra pielii dvs?

About Aly