Cum sa obtii un make-up de succes

Discret make-up

Un make-up de succes

Ca sa arati bine nu trebuie sa-ti incarci excesiv tenul. Este suficient sa te fardezi in culori naturale, sa aplici un pic de blush si un rimel care nu incarca genele. Machiajul discret este ideal pentru la scoala si in plus da pe spate orice baiat. Invata cum sa-l aplici!

Camufleaza – aceasta etapa este foarte importanta deoarece anticearcanul si corectorul acopera imperfectiunile tenului. Anticearcanul iti acopera zona neagra de sub ochi si face tenul sa para mai odihnit pentru ca reflecta lumina. Pune cateva puncte sub ochi si intinde apoi cu degetele. Anticearcanul poate fi folosit si pe post de baton corector pentru a acoperi punctele rosii de pe fata sau urmele lasate de cosuri. Profita de el!

Pudra stralucitoare – pudra minerala este ideala atunci cand vrei sa te machiezi cat mai natural. Aplica pudra cu o pensula groasa, de la pometi spre restul obrazului. Tenul va arata excelent daca folosesti o pudra de buna calitate. Important este si ca aceasta sa aiba o culoare apropiata cu cea a tenului tau. Daca vrei ca pudra sa-ti trateze cosurile, nu doar sa le acopere, alege una cu perle antibacteriene!

Blush-ul e una dintre armele tale de machiaj. Iti face obrajii purpuri ca dupa o lunga plimbare in aerul rece al ierni. Blush-ul roz este mult mai recomandat decat cel maroniu care e prea inchis si iti umbreste fata. Aplica-l pe pometii obrajilor cu o pensula mare.

About Aly