Cum sa obtii o imagine de succes ?

Imagine de succes

Imaginea este ceea ce te defineste ca om in tot ceea ce faci, ce gandesti si ce spui. Acest aspect este important atat in viata ta personala cat si in cea profesionala. Imaginea ta spune totul despre tine, te diferentiaza de ceilalti, te evidentiaza prin felul in care te imbraci si prin atitudinea pe care o abordezi in diferite situatii. Se expun calitatile si uneori poate trata minusurile.

Imaginea este multitudinea de mesaje vizuale care se transmit subconstientul persoanelor cu care intram in contact. Poate pana acum nu am fost interesati sa ne construim o astfel de imagine, poate unii dintre voi va ganditii numai la look-ul pe care il abordati, felul in care va imbracati in momentul in care iesiti in societate. Dar nu este important sa ne imbracam doar in haine in pas cu moda ci si atitudinea noastra pe care o abordam in diferite circumstante.

Punctele forte ale unei imagini de succes se imbina si cu aspectul fizic ingrijit, profesional si personalizat, bunele maniere si comunicarea cu cei din jur.

Dar sa nu uitam de proverbul

lupul isi schimba blana dar naravul ba

About Aly