Black Friday: Ziua reducerilor la marile magazine

Black Friday

Black Firday este ziua in care toate preturile scad!

Black Friday, termen care se traduce in romana in Vinerea Neagra este o sarbatoare provenita din Statele Unite ale Americii si care a luat o mare amploare si in Romania. Cu prilejul apropierii sezonului de iarna, doar astazi 25 noiembrie 2011, cu 1 luna inainte de sfintele sarbatori de Craciun comerciantii de electronice si electrocasnice din Romania au venit cu numeroase oferte si reduceri.

Principalii comercianti care vad produse electronice, electrocasnice, IT, etc. prin intermediul site-urilor online la reduceri exceptionale sunt: eMag.ro, PcGarage.ro, EvoMag, Koyos, Flanco.

Prin aceasta deschidere a sezonului cumparaturilor de iarna, comerciantii promit o reducere situata pana la 60%: pot fi achizitionate Masina de spalat la 699RON avand pretul anterior de 1200 RON, Frigider la 499RON de la pretul initial de 900RON, Telefon mobil HTC Sensation XE black la PcGarage cu reducere de 100 RON, Pachet complet Desktop + Imprimanta la 999RON de la 1350 RON si multe alte produse ieftine.

Grabiti-va pentru ca oferta este limitata in functie de stocul produselor disponibile. Profitati acum, cel putin mie mi se pare a fi destul de avantajos, o ocazie buna de a face cumparaturi inainte de sarbatori.

Frigider la 499 RONMasina de spalat la 699RONReducere la HTC XE de 100RON

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE: S-a anuntat ca oferta va fi disponibila pe toata perioada weekend-ului!

Related content:

  1. Sfarsitul lumii

About admin