Alege salatele de care organismul tau are nevoie

Salatele sunt preparate care ne vin imediat in ajutor
Dietele pot fi atat pentru slabit, cat si pentru ingrasat. Este adevarat ca cei mai multi dintre noi vrem sa slabim, dar intrebati-i si pe cei care vor sa se ingrase cat, de greu obtin un kilogram in plus. De aceea, mai ales vara, cand avem nevoie de alimente usoare si racoritoare, nu trebuie sa ne neglijam scopul de a slabi sau de a ne ingrasa. Salatele, in general, sunt aliatele dietelor de slabit, insa unele dintre ele, care contin ingrediente bogate in carbohidrati, ne pot ingrasa.

Salatele de legume te ajuta sa slabesti sanatos
O salata elaborata, in care am pus la un loc mai multe tipuri de legume colorate, din categoria celor mai importante in vitamine, este o adevarata minune pentru un organism cu surplus de grasime. Niciodata nu o sa ne ingrasam de la rosii, salata verde, varza, castraveti, ardei sau ceapa. Daca nu ai probleme de sanatate, consuma fara grija celebra salata mixta, compusa din rosii, ardei, castraveti, ceapa, cu putin ulei de masline sau floarea-soarelui si sare. Este delicioasa si nu te ingrasa.

Salatele care te ingrasa
Stii ca unele salate consumate frecvent te pot ingrasa? Veste este buna pentru cei doritori de cateva kilograme in plus, dar nu si pentru cei care vor sa-si mentina greutatea sau sa slabeasca. De aceea, in functie de scopul pe care il urmaresti, este important sa-ti alegi salata de care organismul tau are nevoie.
In categorie salatelor care ingrasa sunt incluse cele care au in compozitie urmatoarele ingrediente: oua fierte tari, branza, porumb, peste, etc. Daca vrei sa slabesti, nu adauga in aceeasi salata decat unul dintre ingredientele mentionate. Daca utilizezi mai multe, salata devine consistenta si apare posibilitatea de a te ingrasa.

About Aly